Setmana Ludolingüística

Activitats

L’organització d’aquesta activitat es fa a l’efecte de generar, en col·laboració amb el teixit social del municipi, activitats de coneixement i promoció de la llengua i cultura, pròpies d’Eivissa.

Aquesta és la cinquena edició d’aquest projecte de la Regidoria de Normalització Lingüística, que convida les associacions del municipi a organitzar activitats de foment del coneixement de la llengua i cultura d’Eivissa i d’acollida de les persones nouvingudes amb el lema “Units pel nostre parlar”. Enguany hi participen dotze associacions que representen diferents generacions i col·lectius socials, els quals han presentat un conjunt de projectes culturals i lúdics que tenen en comú la voluntat de preservar la cultura d’Eivissa i la llengua catalana.

Aquestes entitats són Ca sa Majora, s. XXI; AV de Sant Agustí; AV Sa Raval; AV de Cala de Bou; AV des Rafal Trobat; AV de Cala Vedella; Grup Folklòric de Sant Jordi de ses Salines; Grup Folklòric de Sant Josep de sa Talaia; Cor de Sant Agustí, Cor de Sant Josep, Petit Cor i Associació de Músics de Sant Josep.