Lliurament dels premis de la II Edició del Concurs de Microrelats i dels certàmens de videorecomanacions culturals

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia  fa el lliurament dels premis de la segona edició del Concurs de Microrelats del Confinament Josepí i dels nous certàmens de videorecomanacions culturals en una gala demà a Can Jeroni

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través de la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística, organitza demà a partir de les 21 hores al Centre de Cultura Can Jeroni la gala de lliurament dels premis convocats amb motiu de la passada Diada de Sant Jordi. Es tracta de la segona edició del Concurs de Microrelats del Confinament Josepí i de les primeres edicions dels concursos de videorecomanacions culturals organitzats amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística de la Comunitat (Bibliotubers i Filmtubers). En el marc d’aquest lliurament de premis es projectarà la pel·lícula Caçafantasmes 3 en versió doblada al català.

Per a la segona edició del concurs de microrelats s’han mantingut els premis de la primera: un Ipad per al millor, un ebook per al segon relat més ben valorat i un xec de 100 euros per comprar productes a una llibreria. Les paraules que havien d’incloure totes les obres presentades, de 700 caràcters com a màxim, són: estribanco, emmorinades, impossiblar i capgireta. En total s’han rebut 10 obres.

Pel que fa al I Concurs de Videorecomanacions Culturals per a joves Youtubers, organitzat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern, s’han rebut 32 propostes en total a les dos modalitats a valorar pel jurat: recomanació de llibres (Bibliotubers) o bé altres continguts audiovisuals (Filmtubers).

Els primers premis tant per la recomanació d’un llibre en català o traduït com per la recomanació d’una sèrie o pel·lícula serà d’un any de suscripció a una plataforma de continguts en català, aportada per la Direcció General de Política Lingüística. Els segons rebran un val de 50 euros per a l’adquisició de llibres, material didàctic o productes digitals, aportats per l’Ajuntament.