En marxa els cursos d’aprenentatge de català

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa els cursos d’aprenentatge de català, que s’impartiran de manera telemàtica arran de les restriccions a la mobilitat vigents

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través del seu Departament de Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català. Aquests s’impartiran de manera telemàtica arran de les actuals restriccions a la mobilitat. Els alumnes poden escollir entre tres nivells de coneixement de la llengua, A, B, i C, i són tots tres gratuïts. Tot i que estan oberts a qualsevol persona interessada, tenen preferència a l’hora d’obtenir plaça aquelles empadronades al municipi de Sant Josep.

El curs de nivell A, el més bàsic, comença demà les seues sessions i durarà fins al 30 de juliol. S’han previst 48 hores de durada en dos classes que es faran per videoconferència els dimarts i dijous de cada setmana en horari de 9.30 a 11 hores. Les places estan limitades a sis.

El nivell B començarà a impartir-se el 18 de maig i durarà fins al 17 de setembre. S’han previst 54 sessions, que es faran els dilluns i dijous a partir de les 18 hores. El total de places que s’ofereixen és de 10.

El curs de nivell C en línia comença també el 18 de maig i s’allargarà fins a l’11 de setembre, amb una durada total de 50 hores. Les sessions es realitzaran dilluns i dijous de 17 a 18.30 hores.