En marxa els cursos d’aprenentatge de català

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa els cursos d’aprenentatge de català, que s’impartiran de manera telemàtica per segon any en atenció a les restriccions vigents.

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través del seu Departament de Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català. Com ja es va fer el curs passat, aquesta formació s’impartirà de manera telemàtica a causa de les actuals restriccions. Les classes està previst que comencin la segona setmana de març. De moment s’ofereix un grup de nivell A als matins i 2 grups de nivell B (un de matí i un de tarda), però l’oferta de cursos es pot ampliar si hi ha suficient demanda d’altres nivells. Com sempre, la participació en els cursos és gratuïta. Tot i que estan oberts a qualsevol persona interessada, tenen preferència a l’hora d’obtenir plaça les empadronades al municipi de Sant Josep.

El curs de nivell A, el més bàsic, comença el proper 9 de març i acaba el 22 de juny, amb un total de 45 hores lectives repartides en 30 sessions. Les classes seran en horari de matí, entre les 9 i les 10.30 hores. El nombre de places destinades a aquest curs és de 15, que participaran de manera telemàtica en les sessions.

Els altres dos grups de nivell B ofereixen un nombre més reduït de places, entre 10 i 12 persones. El primer d’ells s’impartirà en horari de matí, entre les 9.30 i les 11 hores, els dimarts i dijous. S‘han programat 30 sessions que van del 9 de març al 22 de juny per a les 12 persones inscrites.

El segon grup del nivell B treballarà en horari de tarda, de les 19 a les 20.30 hores els dilluns i els dimecres, i comença les classes un dia abans, el 8 de març i fins al 17 de juny.

Pel que fa a les classes de nivell C i altres que també s’ofereixen, encara s’estan recollint inscripcions amb vista a poder completar tants grups com sigui necessari. En aquest sentit, s’està contactant amb les persones que han mostrat interès a formar-se i aprofundir en el seu coneixement de la llengua pròpia.

Per posar-se en contacte amb el Departament de Normalització per rebre informació dels cursos o inscriure-s’hi, es pot telefonar al 971 801 598 o per WhatsApp al 629 348 775. També s’hi pot contactar a través del correu normalitzacio@santjosep.org.