En marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través del seu Departament de Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català. Com ja es va fer el curs passat i al principi d’aquest any, aquesta formació s’impartirà de manera telemàtica. Les classes està previst que comencin el dilluns 18 d’octubre. De moment s’ofereix un grup de nivell A als matins i un altre grup de nivell B a les tardes, però l’oferta de cursos es pot ampliar si hi ha suficient demanda d’altres nivells. La participació a aquest curs té un preu de 15€ per als josepins i les josepines, i 30 € per a les persones no residents al municipi i hi ha fins al dia 10 d’octubre per apuntar-se.

El curs de nivell A, el més bàsic, comença el proper 18 d’octubre i acaba el 31 de gener de 2022, amb un total de 36 hores lectives, repartides en 24 sessions. Les classes seran en horari de matí, entre les 9.30 i les 11 hores els dilluns i els dimecres. El nombre de places destinades a aquest curs és de 15, i les classes s’impartiran de manera telemàtica en les sessions.

L’altre grup és el de nivell B i ofereix un nombre més reduït de places, 10 persones. S’impartirà en horari de tarda, de les 18.30 a les 20 hores els dilluns i els dimarts, i comença les classes el mateix dia que el grup A, el dilluns 18 d’octubre. En aquest cas són 36 hores lectives, repartides en 12 sessions que posaran punt final el dimarts 25 de gener de 2022.

«Sobre la possibilitat d’augmentar algun nivell més, encara estam recollint inscripcions ja que estam oberts a completar i afegir tants grups com sigui necessari» ha comentat la regidora de Normalització Lingüística Cristina Ribas, i ha afegit que «s’està contactant amb les persones que han mostrat interès a formar-se i aprofundir en el coneixement de la llengua».

Per posar-se en contacte amb el Departament de Normalització Lingüística per rebre informació dels cursos o inscriure-s’hi, es pot telefonar al 971 801 598. També s’hi pot contactar a través del correu normalitzacio@santjosep.org.