Nova edició dels cursos d'aprenentatge de català en línia

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia posa en marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català

L’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a través del seu Departament de Normalització Lingüística, posa en marxa una nova edició dels cursos d’aprenentatge de català. Com ja es va fer el curs passat, aquesta formació s’impartirà de manera telemàtica. S’ofereix un grup de nivell A2 als matins, un grup de nivell B1 al matí i un altre de nivell B2 a la tarda, i un últim grup de nivell C1 a les tardes. La participació a aquests cursos té un preu de 15 euros per als josepins i les josepines, mentre que les persones que no estiguin empadronades al municipi hauran d’abonar 30 euros. Hi ha de termini fins al proper dia 21 de febrer per apuntar-se.

«Començam els cursos de català aquest 2022 amb fins a quatre nivells diferents, l’any que més nivells oferim per atendre les expectatives que ens arriben de la ciutadania, que ens ha mostrat reiteradament que hi ha ganes de formar-se i millorar en el nostre idioma» ha dit la regidora de Normalització Lingüística, Cristina Ribas.

El curs de nivell A2, el més bàsic, comença el proper dijous 3 de març i acaba el 9 de juny, amb un total de 45 hores lectives repartides en 28 sessions. Les classes seran els dimarts i dijous en horari de matí, entre les 11.30 i les 13 hores. El nombre de places destinades a aquest curs és de 10, i les classes s’impartiran de manera telemàtica a les sessions.

El curs de nivell elemental B1 ofereix el mateix nombre de places, 10 persones. S’impartirà també els dimarts i dijous de les 10 a les 11.30 hores. Com al nivell bàsic, les 28 sessions programades es realitzaran entre el dimarts 3 de març i el dijous 9 de juny.

D’altra banda, el curs de nivell intermedi B2, amb una oferta de 10 places, s’impartirà tots els dimecres i dijous a les tardes, entre les 19.30 i les 21 hores. Les classes començaran el proper dimecres 2 de març, i duraran fins al dijous 9 de juny. La durada del curs serà també de 45 hores lectives repartides en 28 sessions.

I per últim el curs de nivell C1 que també és a la tarda, en aquest cas els dimecres i els divendres de 17 hores a 18.30 hores. Les classes començaran el dimecres 9 de març i acabaran el dimecres 22 de juny. A diferència dels altres cursos, aquest tendrà una durada de 37,5 hores lectives.

Per posar-se en contacte amb el Departament de Normalització Lingüística per rebre informació dels cursos o inscriure-s’hi, es pot telefonar al 971 801 598. També s’hi pot contactar a través del correu normalitzacio@santjosep.org.